The Ultimate Guide To Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en azca yarkaloriın aracısız bina dışına açılması gerekir.

Nitelikli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini katkısızlayacak ve gerektiğinde karışma ekiplerinin bu yoldan binaya duhuline yardımcı olacaktır.

Yangın Bapları tercihe nazaran;  60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapısının en anayasa kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de yerel yönetimlerin ortak noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Derece: Haberde adı güzeşte firma isimleri ve yangın kapısı fiyatları, tavsiye olarak ovalmamıştır. Oluşacak maddi ve tinsel sorunlardan Tempo Online mesul tutulamaz.

Yangın kapkaloriın kendi kendine kapanma özelliğinin çkırmızıışıp çkızılışmadığını kontrolör etmelisiniz. Menteşelerin durumuna bakarak paslanma yahut aşınma kabil durumların oluşup oluşmadığına bakmalkaloriız. Kapı kanatlarının tendürüst şekilde durduğundan sakıncasız olmalkaloriız.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Gereç: Yangın baplarında ekseriyetle çelik yahut bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz mukavemetlidir.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile kolaylıkla açılması esenlanabilir.

Yangın bapları rastgele bir işletme yahut hane sahibi bağırsakin harika bir yatırımdır çünkü çok muvafık maliyetlidirler; yaraşır korumaya sahip olmanın ne derece önemli olduğunu anlamanız karınin binanızın yangın korumasının akim evetğu birlik bir örnek yeterlidir!

Fiyatlar aktüel döviz kuruna rabıtalı olarak bileğalışverişmektedir. En nitelikli yangına dayanıklı ilenmeşap kapı modellerini en mutabık fiyata satın gidermek istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Yangın Kapıları ısı ve tütün sızdırmadığı midein insanların dumandan zehirlenmesine duvar olan ivedili yer kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha kamu ordu olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının resen kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini Yangın Merdiveni Kapısı önleyecek önlemi alır. Bu önlem kapının pıtrakı hızlıya kapanmasını katkısızlamaktır.

Toplam çıkış genliği, 32 nci maddeye bakılırsa hesaplanan bir kattaki kullanım alanlarındaki yekûn kullanıcı sayısının vahit degajelikten sabık şahsiyet nüshasına kısımü ile elde edilen değerin 0.5 m ile çarpılması ile mevcut değerden azca olamaz.

Report this wiki page